Εικόνες

Saturday, December 13, 2008

Παρακράτος - Χρυσαυγίτες - τραμπούκοι ΟΝΝΕΔ-ιτες ,Φασίστες και Καλαμπόκες Junior ...

μέλη της χρυσής Αυγής και άλλα φασιστοειδή μαζί με μέλη της ΟΝΝΕΔ (οργάνωση νέων της ΝΔ)προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στην πόλη. Γίναμε μάρτυρες τυφλών ομαδικών επιθέσεων σε πολίτες με λοστούς και μαχαίρια. Επίσης τα μέλη της Χρυσής Αυγής χτυπούσαν κουδούνια φοιτητών και προσπαθούσαν να τους τρομοκρατήσουν. Σαφώς υπήρχε κεντρική πολιτική επιλογή το παρακράτος να τρομοκρατήσει τον αγώνα του νεολαιίστικου και εργατικού κινήματος.
Η τρομοκρατία δε θα περάσει. Δε θα ανεχτούμε τα φασιστοειδή να ελέγξουν την πόλη. Δε θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να δημιουργήσει και άλλον Τεμπονέρα.
Μηδενική ανοχή στους φασίστες και στους υποκινητές τους.
Στο δρόμο σπάμε την τρομοκρατία
-------------------------------------------------------------------------------------------
Οι «αγανακτισμένοι πολίτες» της Πάτρας, εκτός των άλλων έσπασαν τον ανοιχτό κοινωνικό χώρο Versus (Αράτου 49), τον οποίο χρησιμοποιεί η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Πάτρας. Είχαν προηγηθεί ο στολισμός με σβάστικες, στόχους και άλλα «δημοκρατικά» σύμβολα. Ακολούθησαν πανηγυρισμοί σε ακροδεξιά ιστοσελίδα...

σχεδόν όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. συνεχίζουν να μιλούν για τους πολίτες της διπλανής πόρτας που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.






Σε Βλέπω

Για να διαπιστώσει ο καθένας μόνος του αν οι "αγανακτισμένοι πολίτες", που ήταν την περασμένη Τρίτη στην Πάτρα μεταξύ των ΜΑΤ και πετούσαν πέτρες στους διαδηλωτές, ήταν απλοί και όντως αγανακτισμένοι, δεν έχει παρά να κάνει το εξής απλό:

Την επόμενη φορά, να πάει και να καθίσει μέσα στα ΜΑΤ, όταν θα 'χει τέτοια πορεία με συγκρούσεις. Σηκωτό θα τον πάρουν από κει οι αστυνομικοί αν δεν τον γνωρίζουν και αν δεν έχουν εντολή απο του ανωτέρους τους να τον αφήσουν.

Ας μην λένε παραμύθια στον κόσμο. Οι τύποι που ήταν μέσα στα ΜΑΤ ήταν γνωστοί, μα πάρα πολύ γνωστοί της Αστυνομίας, ώστε να κινούνται με τέτοιο τρόπο και με τόση ελευθερία. Πρέπει να μπαινοβγαίνουν τακτικά στην ασφάλεια, όχι δι' υπόθεσή τους βέβαια, αλλά για υποθέσεις άλλων, ο νοών νοείτω. Και μιλάμε εδώ για τους μη γνωστούς, όχι για τους παράγοντες της πόλης.

Πληροφορία της στήλης, από εγκυρότατη πηγή, αναφέρει ότι κάποιοι από αυτούς τους τύπους - συνεργάτες των ΜΑΤ, εκείνο το βράδυ, πήραν στο κατόπι φοιτήτρια του ΤΕΙ, που συμμετείχε στη διαδήλωση και της χτυπούσαν με ύβρεις και απειλές την πόρτα του σπιτιού της στο Μπεγουλάκι!

Η κοπέλα έντρομη τηλεφώνησε στη μητέρα της, στην Αθήνα, που κατέβηκε αμέσως στην Πάτρα, πήρε την κόρη της από το σπίτι και έμειναν όλο το βράδυ σε άλλο φιλικό σπίτι στην πόλη, μέχρι να ξημερώσει και να φύγουν.

Για το περιστατικό οι γυναίκες ενημέρωσαν τηλεφωνικά την αστυνομία, η οποία ακόμη πηγαίνει!
Ξαναπήραν τηλέφωνο το βράδυ και άκουσαν έκπληκτες τον αστυνομικό να τους λέει ότι δεν υπάρχουν άνδρες να πάνε, ότι δεν κινδυνεύουν και ότι οι αναρχικοί καταστρέφουν την πόλη!

http://www.simerini.gr/?section=32&newsid35=13616

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Υπογραφή" απέκτησαν πλέον οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων της Τρίτης και ειδικότερα η ομάδα των ακροδεξιών, που ξεκίνησε τον πετροπόλεμο με τους αντιεξουσιαστές, για να επιτεθεί στη συνέχεια στους συγκεντρωμένους στο χώρο του Παραρτήματος και έπειτα, σε ρόλο "τιμωρού", να προχωρήσει σε τρομοκράτηση, προπηλακισμούς και κυνηγητό διαδηλωτών.


από http://xryshaygh.wordpress.com/2008/12/11/, «Η περιφερειακή οργάνωση νοτιοδυτικής Ελλάδος με ανακοίνωσή της παραδέχεται, επισήμως πλέον, τη συμμετοχή της στα γεγονότα της 9ης Δεκεμβρίου στην Πάτρα, υποστηρίζοντας πως ωθήθηκε σε αυτό από την αδυναμία της αστυνομίας να εφαρμόσει το νόμο και να πατάξει την εκδήλωση της λαϊκής δυσαρέσκειας... «Πληροφορούμε τον κύριο Φούρα ότι μέσα στο πλήθος των πολιτών αυτών βρίσκονταν φίλοι του Κινήματός μας, καθώς και των υπόλοιπων κομμάτων.

Οι "Χρυσαυγίτες" είναι και αυτοί πολίτες της Πάτρας, οι οποίοι πληρώνουν δημοτικούς φόρους και ανήκουν στο νόμιμο πολιτικό φορέα που ονομάζεται Λαϊκός Σύνδεσμος "Χρυσή Αυγή", ο οποίος μάλιστα θα λάβει μέρος και στις προσεχείς Ευρωεκλογές», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οργάνωσης.»