Εικόνες

Saturday, December 13, 2008

Όταν ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ένας 15χρονος μαθητής ...Ο υπουργός ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ...πάει μπουζούκια και γήπεδο...
Με δύο συνεντεύξεις που έδωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας κ. Στυλιανίδης , προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το γεγονός ότι διασκέδαζε στα μπουζούκια το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Μιλώντας στη ΕΡΤ και το ΣΚΑΙ.100,3 ο κ. Στυλιανίδης δεν αρνήθηκε ότι ήταν στα μπουζούκια αλλα δήλωσε:

“το Σάββατο το βράδυ ήμουν με τον υφυπουργό Εσωτερικών Χρήστο Ζώη σε μία κοινωνική εκδήλωση λόγω της γιορτής του Αγίου Νικολάου. Μόλις ενημερωθήκαμε για το τραγικό γεγονός, φύγαμε».

Σε σημερινό του όμως δημοσίευμα ο “Ελεύθερος Τύπος” επανέρχεται στο θέμα, διαψεύδοντας τον υπουργό: “O κ. Στυλιανίδης υποστηρίζει ότι μόλις, περί τις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα, πληροφορήθηκε το θλιβερό συμβάν έσπευσε να φύγει από το μαγαζί. Αλλες ασφαλείς πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι η συντροφιά του κ. Στυλιανίδη διασκέδαζε στο τραπέζι νούμερο 8, μπροστά στην πίστα, έως τις 4.30 τα ξημερώματα.

Και όχι μόνο αυτό. Την επομένη το βράδυ στις 8 -κι ενώ καιγόταν ήδη όλη η Αθήνα-, ο κ. Στυλιανίδης φωτογραφήθηκε στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας”

Για την παρουσία του στο γήπεδο την επόμενη ημέρα,o κ. Στυλιανίδης είπε ότι πήγε να δει συντοπίτες του που τον είχαν καλέσει και αποχώρησε πολύ πριν τελειώσει ο αγώνας..

No comments: